Vabimo na 24. Novačanova gledališka srečanja v Gledališče Zarja Celje – abonmaji 40 % ceneje


novacnova-prvaGledališče Zarja Celje vabi na tradicionalna, že »24. NOVAČANOVA  GLEDALIŠKA SREČANJA 2016«,

Ta priljubljeni festival ljubiteljskih gledaliških skupin bo potekal med 14. oktobrom in 12. novembrom,  v Gledališču Zarja, v Trnovljah pri Celju.

Novačanova gledališka srečanja, festival ljubiteljskih gledališč, prirejajo v spomin na znanega slovenska dramatika, novinarja, publicista, pesnika in pisatelja ter predvojnega politika Antona Novačana (1887- 1951).

Letošnji selektor, igralec (in režiser), Marko Plantan, je v tekmovalni del festivala uvrsti  5 predstav gledaliških kolegov iz Kranjske Gore, Deskel, Medvod, Jesenic in Celja. Poleg tekmovalnega dela pripravljamo tudi pester spremljevalni program s krajšo slovesnostjo v spomin Antonu Novačanu, celodnevno gledališko delavnico in zaključno domačo predstavo – premiero komedije »Božanska komedija«.

Na slavnostnem zaključku 12. novembra bodo razglasili predstavo, ki bo prejela priznanje in plaketo za najboljšo predstavo po oceni občinstva. Posebna tričlanska komisija občinstva pa bo vsakič podelila tudi priznanje za igralca ali igralko večera.

Celoten program letošnjega festivala si lahko pogledate s klikom na to povezavo.

INFORMACIJE: www.kud-zarja.si, [email protected],
www.facebook.com/kudzarja,
GSM: 041 418 152, TEL: 030 307 007
REZERVACIJE VSTOPNIC: [email protected],

novacanova-tekst

S CELJE.INFO NA NOVAČANOVA GLEDALIŠKA SREČANJA 40 % CENEJE

Kot je že tradicija, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 8 abonmajskih vstopnic za Novačanova gledališka srečanja 40 % ceneje.

40 % cenejše abonmajske vstopnice naročite tukaj:

novacanova-klik-polsi2016