Carraro fest 2016 – petkovo dogajanje v znamenju skupine Prljavo kazalište in Bajage, sobotni vrhunec Lepa Brena (foto video)


carraro_fest_2016_petek_110. jubilejni Carraro fest se je letos pričel že v četrtek, 23. junija. Na Aveniji pod Golovcem je svoja vrata odprl deseto leto zapored. Tudi tokrat so organizatorji poskrbeli za razvajanje brbončic in odlično glasbo. V četrtek so sicer nekoliko manj številno občinstvo zabavali člani zasedbe Legende, v petek so na račun prišli ljubitelji jugo roka. V soboto je sledil mega koncert Lepe Brene, nedelja pa je bila  rezervirana za družine z otroki ter ostale zabave željne obiskovalce.

Četrtkovo dogajanje zasedbo Legende

Letošnji Carraro fest je svoja vrata odprl v četrtek, ko so na odru  nastopili člani zasedbe Legende.

carrao_fest_2016_cetrtek

Vrhunec petkovega dogajanja s skupinama Prljavo kazalište in Bajaga

Petkovo dogajanje je vrelišče doseglo s koncerti Uroša Periča ter priljubljenih zasedb Prljavo kazalište in Bajaga i Instruktori. Vroč in jasen petkov večerje bil tako kot nalašč za divjo zabavo.

carraro_fest_2016_petek_2

Zadnje dejanje petkovega večera pa je bil težko pričakovani koncert Bajage i Instruktorjev, ki jih številni ljubitelji jugo rocka uvrščajo med ene najuspešnejših rock skupin nekdanje Jugoslavije in srbske rock scene. Slednje so nastopajoči na petkovem koncertu zagotovo še enkrat več potrdili.

Sobotni večer z Lexington bandom in Lepo Breno

Letos so organizatorji Carraro festa poskrbeli za dolgo rajanje, sobotni večer je popestril Lexington band, občinstvo pa je navdšila tudi Lepa Brena. Letošnji častni gost je postal Franci Pliberšek.

Carraro_fest-3

LEXINGTON BAND IN OGNJEMET

Sobotno dogajanje je popestrila dalmatinska klapa, modna revija VMB DESIGN in skriti gost. V večernih urah je celjsko nebo razsvetlil veličastni ognjemet. Zvečer so obiskovalci lahko  uživali kar v dveh koncertih. Najprej so občinstvo ogreli člani skupine Lexington band.

Carraro_fest

MEGA KONCERT

Kot zadnja gostja je na sobotnem dogajanju nastopila Lepa Brena. Mega zvezda sobotnega večera si je prislužila mnoga darila zahvale, tudi od letošnjega častnega gosta Francija Pliberška. Direktor taverne Milan Kojić pa ji je podaril ledeno skulturo, ki si jo lahko ogledate na sliki. Kako je ogrela celjsko publiko, si lahko ogledate v videu.

Carraro_fest-2

Nedeljsko dogajanje je bilo zaradi slabega vremena odpovedano. Vabljeni k ogledu fotogalerij.

Petkovo dogajanje:

[simpleviewer width=100% height=700 id=1005]

Sobotno dogajanje:

[simpleviewer width=100% height=700 id=1007]

Evelin Brodnik in eH

polovicka_celje_klik1