Miklavžev koncert Gimnazije Celje – Center 2016 (foto, video)

10. 12. 2016 00:53

“Enostavno drugačni” dijaki in profesorji Gimnazije Celje – Center so 8.12. znova pripravili Miklavžev koncert v nabito polni dvorani Narodnega doma.

FaVoZa pod vodstvom Gregorja Deleje
FaVoZa pod vodstvom Gregorja Deleje

Praznični vrvež na ulicah mestnega središča se je že pričel, vrnil pa se je tudi tradicionalni Miklavžev koncert Gimnazije Celje – Center. Nastopajoči so izbrane pesmi slovenskih in tujih skladateljev obarvali v božičnem duhu, vmes pa se je prikradel tudi odlomek iz Dickensove Božične zgodbe.

Na letošnjem koncertu so nastopali: Dekliški pevski zbor GCC pod vodstvom Davida Preložnika, FaVoZa, pod vodstvom Gregorja Deleje, skupina The Šlagers pod umetniškim vodjem Sašom Šoncem, učenci III. osnovne šole Celje pod mentorstvom Simone Zupančič, javnosti pa se je tudi letos prvič predstavila skupina Nonet GCC+2, pod vodstvom Barbare Arlič Kerstein.

Povezovalca Barbara Tadina in Miha Koren
Povezovalca Barbara Tadina in Miha Koren

Vabljeni tudi k ogledu video posnetka in fotogalerije, posnetke s katere lahko po novem na Celje.info tudi naročite – posamično ali v albumu, v digitalni ali tiskani obliki. Če pri tem potrebujete pomoč, nam pišite na urednistvo@celje.info

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”469″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,022 seconds.