Vasko Atanasovski Trio pričeli cikel jazz koncertov v Metropolu (foto, video)


V mestnem kinu Metropol se je pričel cikel jazz koncertov pod imenom “Jazz do it!” Otvorili so ga Vasko Atanasovski trio – trije karizmatični glasbeniki Vasko Atanasovski, Dejan Lapanja in Marjan Stanič.

V Mestni kino Metropol se ponovno vrača cikel koncertov Jazz do it, ki bo popestril tri večere v marcu in aprilu 2012. Vasko Atanasovski trio je zasedba treh izvrstnih mednarodno uveljavljenih glasbenikov. Vasko je avtor glasbe in besedil, skladatelj, znan predvsem po sodelovanju s svetovno znanimi glasbeniki. Dejan Lapanja je akademsko izobražen kitarist, znan po energičnosti in natančnosti v izvajanju glasbe in virtuoz Marjan Stanič, bobnar in kitarist pri zasedbi Vasko Atanasovski Trio.

V Celju so predstavili novo ploščo “Come to me” in prav ponosni smo lahko, da so med Celjane razdelili svojo izvrstno glasbo in energijo, ki je na odrih ne zaznamo prav pogosto. Klubsko vzdušje je napolnilo kavarno kljub temu, da ta ni bila ravno nabita z obiskovalci. Če ste koncert spregledali, lahko obiščete še dva koncerta v sklopu cikla Jazz do it in sicer 27.marca ob 20h zasedbo Lolita in 10.aprila ob 20h Balžalorsky/Drašler 3o.

Vabljeni k ogledu foto galerije in posnetka koncerta.

[simpleviewer width=100% height=700 id=145] TFV: Nina Vrabec