Ob naravnih katastrofah Celjane to poletje zanimal tudi svinjski sejem in karierne priložnosti


Minulo poletje je bilo v Sloveniji zaznamovano z naravnimi nesrečami, in slednje se še kako odraža v množičnem zanimanju bralcev Celje.info za članke s tovrstno tematiko.

Med najbolj branimi članki poletja tako prevladujejo tisti na temo avgustovskih poplav, julijskega neurja ter še nekaterih drugih katastrof, ki so zadele Celje.

Med te množično brane novice pa se je uspelo vriniti vabilo podjetja INEL za nove sodelavce ter reportaža s celjskega svinjskega sejma.

Petega avgusta je Celje trepetalo pred katastrofalno poplavo, ki je grozila, da zalije precejšen del mesta. Preventivno evakuiranih je bilo 4.000 prebivalcev, a Savinja se po njihovih domovih na srečo ni razlila. Dogajanje smo iz minute v minuto v živo spremljali na Celje.info, z nami pa ga je spremljalo tudi 24.254 obiskovalcev članka.

Že drugi najbolj brani članek poletja pa je bil oglas celjskega podjetja INEL, ki je v svoje vrste vabil nove sodelavce. Njihova ponudba delovnih mest je pritegnila več kot 22 tisoč bralcev. Približno toliko jih je zanimal tudi požar Mercatorjeve trgovine v Celju. Med deseterico je še nekaj naravnih katastrof, od članka, ki svari pred visokimi vodami v porečju Savinje, posledic neurja v Novi Cerkvi, pa ogenj, ki je uničil frizerski salon.

A da Celjane zanima še marsikaj drugega, priča 13 tisoč ogledov članka, ki v besedi in sliki razkriva ponudbo celjskega svinjskega sejma. Pozornost več kot 12 tisoč bralcev je pritegnil tudi oglaševalski članek o Humani Celje, ki je ob zaprtju trgovine pripravila finalno razprodajo. Podobno število ljudi je zanimal nov most pri Štorah, pa novica o prekuhavanju vode v Celju itd.

Kaj pa zanima bralce v septembru?

Ob že omenjenem požaru Mercatorjeve trgovine in frizerskega salona je v prvi polovici septembra največ pozornosti pritegnila novica o potrditvi najvišje možne zaporne kazni Gregorju Ducmanu za umor mame, hitro končanje krožišča na Lavi ter napovedna vest otvoritve novega kluba v Celju: Arena Club&Cafe, reportažo s katere si lahko na Celje.info ogledate tudi ta trenutek.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, iskanje delovnega mesta ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Celjskega, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih.