Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 15. 12. 2017 (osnovnošolca posedovala pirotehnična sredstva, vlomi, zaseg konoplje,…)

15. 12. 2017 11:32

Gornji Grad – vlom v stanovanjsko hišo

V Gornjem gradu je včeraj neznani storilec, skozi strešno okno, vlomil v stanovanjsko hišo. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

Ljubno ob Savinji – vlom v prostore društva

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je v zadnjih par dneh, na Ljubnem ob Savinji, neznanec vlomil v brunarico, kjer ima prostore flosarsko društvo. Storilec, ki je v brunarico vlomil skozi okno, ni ničesar ukradel.

Velenje – vlom v klet

Na Bračičevi cesti v Velenju je neznanec vlomil v kletne prostore stanovanjske hiše in ukradel moško gorsko kolo.

Slovenske Konjice – zaseg vozila

Policisti Policijske postaje Slovenske Konjice so včeraj, v Slovenskih Konjicah, zasegli osebno vozilo 32-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenj. Na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu in so bile prejšnji mesec ukradene na Ptuju. Za nameček je voznik vozil še pod vplivom alkohola.

Celje, Velenje – zaseg konoplje

S področja prepovedanih drog poročamo o včerajšnjih petih zasegih. V vseh primerih je šlo za manjše količine konoplje. V treh primerih so policisti drogo zasegli v Celju, dvakrat pa v Velenju.

Glede na to, da se december  počasi preveša v drugo polovico in da imate v teh dneh mnogi zabave, policisti znova opozarjajo, da nikar ne uživajte alkohola ali drog, če nameravate voziti.

Hkrati tudi opozorilo glede uporabe pirotehnike. V zadnjih dveh dneh so policisti na območju Policijske uprave Celje,  dvema osnovnošolcema zasegli petarde, katerih uporaba ni dovoljena. Očitno so mnogi vse prehitro pozabili kako hudo se je pri uporabi  pirotehničnega izdelka, v začetku tega leta, poškodoval mladoletnik. Vse, tako mladoletnike, kot tudi ostale, pozivamo k pravilni in uvidevni rabi pirotehnike.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

pralnica-celje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,908 seconds.