Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 9. 2. 2018 (oborožen rop stanovanjske hiše, čoln na avtocesti povzročil nesrečo in poziv policistov,…)

09. 02. 2018 10:38

Sneženje na območju Policijske uprave Celje, v sredo in četrtek, ni povzročalo večjih nevšečnosti. Od preostalega dogajanja izpostavljamo rop ter dva vloma. Očividce prometne nesreče, ki se je zgodila sredo, ob 18.30 uri, na avtocesti pa policisti prosijo za pomoč.

Sreda, 7. februar 2018

Rop – Velika Pirešica

V sredo zvečer smo v Veliki Pirešici obravnavali rop. Štirje zamaskirani neznanci, trije moški in ena ženska, so nekaj po 20. uri, prišli do stanovanjske hiše. Ko jim je lastnica odprla so nasilno vstopili v stanovanjsko hišo, ranili psa in  z orožjem zagrozili stanovalcem ter zahtevali denar. Ko so dobili denar in zlatnino so pobegnili.

Vlom v osebno vozilo – Celje

V sredo dopoldne so policisti na Mariborski cesti v Celju obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je poškodoval ključavnico na vratih in iz vozila ukradel oblačila.

Poziv povzročitelju prometne nesreče in očividcem – avtocestni viadukt Slatina

V  sredo,  ob  18.30  uri  se  je  na avtocesti, za predorom Pletovarje, na viaduktu Slatina,  iz  smeri  Maribora  proti  Dramljam,  zgodila prometna nesreča v kateri so bila udeležena štiri vozila.

Neznani  voznik  osebnega  vozila  znamke Renault, tip Captur modre barve z belo  streho in pripetim lahkim priklopnikom je povzročil prometno nesrečo, saj je iz lahkega priklopnika med vožnjo na vozišče padel plastični čoln rjave barve znamke Dinghy Rata Attivo, in obstal na vozišču, zaradi česar je  prišlo  do  prometne nesreče. V trčenju so bila udeležena štiri vozila.

Neznanega  voznika  osebnega vozila znamke Renault, tip Captur policisti pozivajo, da se oglasi na najbližjo policijsko  postajo  ali  pokliče  na telefonsko številko  113.  Prav tako policisti pozivajo očividce prometne nesreče, da jim posredujejo kakršnekoli informacije.

Četrtek, 8. februar 2018

Vlom v gostinski lokal

Včeraj dopoldne so policisti v Celju, na savinjskem nabrežju, obravnavali vlom v prostore gostinskega lokala. Storilec je ukradel mešalno mizo z zvočniki in mikrofoni, aparat za vročo čokolado in  blagajno.

foto: PU Celje – čoln, ki je povzročil nesrečo na avtocesti

tanja-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,884 seconds.