Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 21. 2. 2018 (pred preiskovalnega sodnika še trije osumljeni nasilnih ropov,…)

21. 02. 2018 12:10

S področja cestnega prometa policisti PU Celje poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in osmih z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali desetkrat, štirikrat v javnih in šestkrat v zasebnih prostorih. Od preostalega obravnavanega dogajanja izpostavljajo tri nesreče pri delu.

Vožnja pod vplivom alkohola in pridržanje – Prebold

V Preboldu so policisti ustavili 36-letnega voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola in ga pridržali do streznitve. Alkotest mu je pokazal več kot 1,5 promila alkohola v krvi.

Zasegi vozil – Celje

Na Teharski cesti v Celju so celjski policisti zasegli dve vozili. Enega včeraj okoli 14. ure 31-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in drugega danes nekaj čez polnoč 46-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Nesreče pri delu – Petrovče, Prevalje, Ravne na Koroškem

Včeraj, nekaj pred deveto uro dopoldne, si je pri rezanju plastične plošče s krožno žago, v podjetju v Petrovčah, 36-letni delavec, huje poškodoval roko.

Okoli pol enajstih so bili policisti obveščeni o nesreči, ki se je zgodila na gradbišču novogradnje na Prevaljah. 58-letni delavec je padel skozi odprtino betonske plošče, približno štiri in pol metre v globino in se pri tem hudo poškodoval.

Tretjo nesrečo pri delu so policisti obravnavali v večernih urah v podjetju v Ravnah na Koroškem, kjer se je poškodovala 49-letna delavka, ki ji je jeklen profil stisnil roko ob delovno površino.

Privod osumljenih sodelovanja pri nasilnih oboroženih ropih – Celje

Danes so bile k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Celju privedene še tri osebe osumljene sodelovanja pri ropih na območju Celja, Žalca in Velenja, ki so jim prostost odvzeli v ponedeljek, 19. februarja. Podrobnosti ropov v tem prispevku (klik)

Vsem je odrejeno sodno pridržanje. Četverici osumljenih, ki so jih na sodišče privedli v nedeljo, je po zaključenem sodnem pridržanju, preiskovalni sodnik odredil pripor.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 3,438 seconds.