Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 27. 12. 2017 (vlomi brez izplena, požari,…)

27. 12. 2017 14:02

Na območju Policijske uprave Celje je bilo v prazničnih dneh mirno.

Od petka do danes so policisti PU Celje obravnavali dvainšestdeset prometnih nesreč, deset z lažjimi poškodbami udeležencev in dvainpetdeset z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemnajstkrat v javnih prostorih in osemnajstkrat v zasebnih.

S področja kriminalitete najprej o požaru, ki je zaradi pregretja dimnika, v petek izbruhnil na stanovanjski hiši v Marija Reki. V požaru je nastalo za okoli 4.000 € škode.

V soboto so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Dobriši vasi. Storilec je prostore preiskal, odnesel ni ničesar.

V večernih urah so bili policisti obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Slovenskih  Konjicah.  Zagorelo je zaradi pregretja dimnika pri kaminski peči. Ogenj je uničil lesen strop v prostoru.

V soboto so policisti v Bodrišni vasi obravnavali  še vlom v stanovanjsko hišo. Storilec ni ničesar ukradel.

V nedeljo in ponedeljek policisti izstopajočih dogodkov niso obravnavali.

Včeraj, nekaj pred poldnevom, so bili policisti obveščeni o požaru v Jazbinah, na območju Policijske postaje Šentjur. Zaradi pregretja dimniške tuljave je zagorelo v bivalnem vikendu. Ogenj je uničil ostrešje.

V večernih urah so policisti bili obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Dovžah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. Storilec ni ničesar odnesel.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

velenje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 0,675 seconds.