Celje.info v pol leta obiskalo več kot 50.000 ljudi


Celje.info, spletni portal Celja in okolice, je z vami online na svetovnem spletu že pol leta. V tem času je ga je obiskalo več kot 50.000 spletnih surfarjev, ki so opravili 113.000 ogledov oziroma odprtih strani.

Obisk na vašem regionalnem spletnem splošno-informativnem portalu iz meseca v mesec narašča. V preteklem mesecu ga je obiskalo že več kot 10.000 obiskovalcev. V zadnjih treh mesecih je teh bilo skupaj skoraj 30.000.

Veliko zanimanja so v minulih mesecih pritegnili naslednji članki:
Toča na Kozjanskem, kot je ne pomnijo, kot oreh debela zrna tudi v Laškem

Posledice neurja na Kozjanskem: uničeni pridelki, poškodovana infrastruktura (foto)
Dve celjski šoli na povojnih grobiščih
Pivo in cvetje 2011: v soboto množico navduševali glasbeniki in veličasten ognjemet (foto)
Carraro fest – sobotni večer (foto)
Koncert Oliverja Dragojevića na Celjskem gradu (foto)

Oglaševanje in promocija v okviru spletnega portala Celje.info je primerljivo z drugimi mediji cenovno daleč najugodnejša, obenem pa zastavljena sodobno in moderno, glede na značilnosti podjetja in branže, s katero se ukvarja. S portalom Celje.info in sorodnim portalom Kozjansko.info upravljamo spletni strokovnjaki podjetja Drugi svet d.o.o., spletne tehnologije, ki združujemo še regionalni časopis Kozjansko.info (www.kozjansko.info)  in nacionalna portala Drugi svet www.drugisvet.com in eDnevnik (www.ednevnik.si ).

Strokovna ekipa Drugega sveta ima bogate izkušnje s pripravo in svetovanjem strategije celovitega in učinkovitega spletnega nastopa podjetja. Izdelujemo sodobne in tehnološko dovršene spletne strani, s poznavanjem spletnih zakonitosti podjetjem omogočimo najučinkovitejšo spletno promocijo glede na vložena sredstva.

Želite z vašim podjetjem organizirano stopiti na svetovni splet, pa vam manjka izkušenj in poznavanja zakonitosti delovanja interneta?

V tem primeru zaupajte strokovnjakom in prihranite čas ter nepotrebne stroške.

Kontaktirajte nas:

Email: [email protected]

GSM: 031 878 625 (Gregor)

Reference na spletni strani: www.drugisvet.si

Ekipa Drugi svet, spletne tehologije
www.kozjansko.info

www.celje.info

www.drugisvet.com

www.drugisvet.si