V Avtokleparstvu in ličarstvu Krajnc d.o.o samo v novembru brezplačno sanirajo manjše poškode laka na osebnem vozilu

krajnc-avtokleparstvo-afacebookAvtokleparstvo in ličarstvo Krajnc d.o.o. iz Šmarja pri Jelšah vam nudi pregled poškodb laka na vašem vozilu in takojšnjo brezplačno zaščito manjših poškodb laka na vašem vozilu. Tako boste vašega jeklenega konjička pripravili na prihajajoče zimske razmere in s tem preprečili širjenje poškodb na vozilu. Sol lahko ob neustrezni sanaciji poškodb pospeši korozijo pločevine vašega vozila, to pa bistveno podraži sanacijo poškodb, ki niso bile ustrezno in pravočasno sanirane.

S pravočasno sanacijo tako poskrbite za ustrezno zdravje vašega avtomobila in v Avtokleparstvu in ličarstvu Krajnc d.o.o. vam v mesecu novembru le to nudijo kar brezplačno. Hkrati pa vam tudi svetujejo kako trajno sanirati poškodbe vašega vozila.

Naročite se za brezplačni pregled na tel. št. 03. 810 10 60 in se izognite čakalnim vrstam.

Brezplačne preglede in hitre sanacije opravljajo vsak delovni dan med 8. in 11. ter 13 in 15. uro v njihovi delavnici na naslovu Krajnc d.o.o., Predel 6, 3240 Šmarje pri Jelšah.

lak-fb1

To pa še ni vse!

Vsem, ki se boste naročili in pripeljali vaše vozilo na brezplačni pregled, omogočajo sodelovanje v nagradni igri z naslednjim nagradnim skladom:

1. nagrada: 1x vrednostni bon, za storitve Avtokleparstva in ličarstva Krajnc d.o.o., v vrednosti 250 eur.

2. nagrada: 1x vrednostni bon za poliranje vašega osebnega vozila.

3. nagrada: 1x vrednostni bon za ročno zunanje in notranje pranje osebnega vozila.

nadomestna_vozila

Več o akciji in pravila nagradne igre najdete na www.avtokleparstvo-krajnc.si

 * promocijska novica