Varna hiša v Celju z novo kuhinjo

23. 01. 2023 11:39

Povezava rotarijskih klubov je v prvih dneh januarja uspešno zaključila zelo obsežen in finančno velik projekt – ureditev nove kuhinje v Varni hiši Celje, ki so ga pričeli sestavljati pred tremi leti.

Finančna sredstva so zbirali skoraj tri leta tako v Rotary clubu Celje, prav tako pa so pridružili sredstva iz dveh združenih dobrodelnih tržnic v mestnem središču na katerem vsako leto sodelujejo: lions klubi in podmladki, rotary klubi iz Celja in Žalca ter podmladki, društvo Enostavno pomagam, prostovoljci OŠ Lava, … Celoten projekt je vreden več kot 10 tisoč evrov.

K projektu so privabili tudi podjetje Hisense Gorenje, ki je doniralo kuhinjske aparate in tako je kuhinja v Varni hiši končno v celoti na voljo vsem nastanjenim varovankam z otroki.

Marijana Kolenko je v imenu Rotary cluba Celje dodala: “S ponosom dodajamo, da našim velikim projektom sledita in dodata nekaj finančnih sredstev tudi naša pobratena kluba iz Biedenkopfa iz Nemčije ter Veles iz Severne Makedonije.

Iz srca se zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli dodali svoja finančna sredstva, da je projekt uspel. Prvi dnevi novega leta 2023 so prijaznejši tudi zaradi našega uspešno zaključenega projekta.”

B.R.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 0,770 seconds.