Mladi vratar Vujović upravičil zaupanje in podaljšal s Celjani do leta 2023


Potem, ko je v Celje kot 19-letnik prišel v sezoni 2019/20 in so mnogi dvomili, da bo lahko tako mlad zapolnil vratarsko mesto v članski ekipi RK Celje Pivovarna Laško, je Miljan Vujović dokazal, da je bilo zaupanje upravičeno. To so v Celju sedaj kronali s podaljšanjem sodelovanja do leta 2023.

Še ne 21-letni vratar Miljan Vujović, je v zadnjih dveh sezonah dokazal, da je bilo zaupanje RK Celje Pivovarna Laško več kot upravičeno, ko je kot 19-letnik dobil priložnost v članski zasedbi celjskega kluba. V tem času je namreč na številnih tekmah pokazal vrhunskost in konstantnost, s katerima si je prislužil vpoklic v slovensko člansko reprezentanco, s katero je bil tudi na SP v Egiptu. “Kljub mladosti ves čas izkazuje izjemno zrelost, podpira soigralce kar bo sedaj lahko počel vse do leta 2023, kolikor časovno znaša podaljšanje pogodbe,” so zapisali v RK Celje Pivovarna Laško. Vujović je v dosedanji karieri, pred prihodom v Celje, igral za HC Lovčen in RK Gorenje Velenje.

Miljan Vujović, igralec Celja Pivovarne Laško o podaljšanju pogodbe: “Celje mlademu igralcu ponuja vse kar potrebuje. Poleg vrhunskega dela, odličnih treningov in pogojev zanje, so za nas mlade igralce tudi finančni pogoji zelo dobri. Zato sem zelo vesel, da sem podaljšal sodelovanje in da bom tudi v prihodnje del te ekipe, kluba in okolja, v katerem se počutim odlično.”

foto: RKCPL