V Celje se vrača hrvaški reprezentant Ivan Slišković


V vrste rokometašev Celja Pivovarne Laško se po dveh letih vrača hrvaški reprezentant Ivan Slišković. Slišković je za Celje igral že v sezonah 2013/14 in 2014/15, ko je bil eden izmed ključnih igralcev Celja. V mestu ob Savinji bo ostal vsaj do konca letošnje sezone.

Kot so danes sporočili iz RK Celje Pivovarna Laško so pred jutrišnjo tekmo z Nexejem podpisali pogodbo s hrvaškim reprezentantom, levim zunanjim igralcem, 26-letnim Ivanom Sliškovićem, ki je v Celju že nastopal v sezonah 2013/14 in 2014/15. V teh dveh sezonah je za Celje zbral 92 nastopov in dosegel 361 zadetkov.

Odlične igre v celjskem dresu so ga pripeljale do izjemne pogodbe pri madžarskem Veszpremu, kjer pa ga je že kmalu po prihodu doletela velika smola. Najprej si je poškodoval koleno, nato pa je zbolel še za mononukleozo, ki ga je z igrišč umaknila za kar nekaj časa.

Ker je Veszprem v času njegove odsotnosti na njegovem položaju našel druge rešitve so se s Sliškovićem razšli. Priložnost so izkoristili v RK Celje Pivovarna Laško in Sliškovića ponovno privabili v svoje vrste. S Celjem je podpisal pogodbo do konca letošnje sezone 2017/18 z možnostjo podaljšanja.

Nedvomno je to za Celje velika okrepitev, sa gre za izkušenega igralca, ki lahko igra tako v obrambi, kot v napadu. V letu 2017 bo imel pravico do nastopa na tekmah SEHA Gazprom lige in Pokala Slovenije, v letu 2018, po novem januarskem prestopnem roku, pa tudi na tekmah Velux EHF Lige prvakov.

celjanka-polsi-klik