Koncert Vlada in Milana Kreslina v Plesnem forumu Celje (foto, video)

08. 04. 2014 20:08

DSC02048Preteklo soboto sta v Plesnem forumu Celje moči združila vsem dobro poznana oče in sin, Milan in Vlado Kreslin.

Na dan, ko so v Celju potekali kar trije večji koncerti, se je množica ljudi zbrala v Plesnem forumu Celje. Prostor so zapolnili navdušenci glasbe Vlada Kreslina, ki pa je tokrat s sabo pripeljal tudi svojega očeta, prav tako priznanega glasbenika Milana Kreslina.

Koncert je bil presežek večine, ki smo jim priča na slovenski sceni. Vlado Kreslin je poslušalcem ponudil ne samo glasbo, temveč tudi pogled v lastno življenje, lastno razmišljanje. Tako je tekom koncerta zbranim prebiral zgodbe, ob katerih so se zaradi smeha marsikateremu orosile oči. Njegova interpretacija zapisanega je bila nedvomno nepričakovana a hkrati tako dobra, da brez nje verjetno koncert ne bi bil to, kar je bil.

DSC01954

Nič drugače ni bilo, ko se mu je na odru pridružil oče, Milan Kreslin. Dopolnjevanje drug drugega, smeh tako na odru kot pod njim in konec koncev tudi skupno prepevanje komadov so bili le eni izmed komponent, ki so večer naredili nepozaben.

Svoj pečat so pustili tudi poslušalci sami, ki so ob spremljavi kitare ves čas glasno prepevali komade in s tem večer polepšali ne samo nastopajočima, ampak tudi sami sebi.

DSC01934

“Šele ko so se ljudje na mojih nastopih usedli, sem vedel, da delam prav … ljudje so začeli poslušati, kaj pojem in ne samo plesati,” je povedal Vlado.

DSC02152

Koncert je bil presežek v vseh pogledih. Intimnost prostora, luč, ki je osvetljevala oder in zbrani, ki so ves čas aktivno spremljali dogajanje.
Kot vedno do sedaj, se je tudi tokrat Plesni forum Celje več kot odlično izkazal s svojimi gosti in tako obiskovalcem, ki so nasmejani hiteli po podpise, popestril večer.

Vabljeni k ogledu fotogalerije in obeh videov s koncerta, ki na kratko povzemata dogajanje. Prisluhnili boste lahko tako duetu Kreslin, kot tudi skupnemu prepevanju in dobili približen občutek, kakšna atmosfera se je vila na sobotni večer v Plesnem forumu Celje.

[simpleviewer width=100% height=700 id=535]

VABIMO TUDI: KONCERT CAMBO AGUŠEVI ORKESTAR V PLESNEM FORUMU CELJE

Plesni forum Celje pa vabi tudi na koncert trubačev iz Makedonije Cambo Aguševi orkestar, ki bo v četrtek, 24. aprila ob 21. uri v Plesnem forumu Celje.

Celje.info na svoji prenovljeni spletni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponuja 8 vstopnic po 33% nižji ceni.
Za naročilo kliknite na ta gumb:
cambo_agusevi_klik

K. S.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 0,556 seconds.