Poletni zabavno-glasbeni večeri pred knjižnično kavarno (foto, video)

16. 07. 2012 21:04

Kavarna Miško Knjižko je locirana poleg Osrednje knjižnice Celje ob reki Savinji. Prijeten ambient na ploščadi pred kavarno pa organizatorji vsako leto popestrijo s poletnimi zabavno-glasbenimi večeri.

Gre za sklop koncertov, ki pred knjižnico potekajo vsako leto od konca junija pa do konca avgusta. Njihov namen je na prosto privabiti čim več Celjanov, ki lahko ob pijači brezskrbno uživajo še ob sproščeni glasbi. Zabavno-glasbeni večeri potekajo vsak četrtek ob 19.30,vstop pa je popolnoma brezplačen. Letos so se pričeli 21. junija, ko jih je otvorila zasedba Free Willys, 30. avgusta pa se bodo zaključili z zasedbo Zwalk kvintet.

Minuli četrtek je goste kavarne Miško Knjižko zabavala tričlanska zasedba mladih glasbenikov. Rudi Javornik na saksofonu, Jošt Drašler na basu in Urban Ulrych na bas kitari so namreč preigravali vedno bolj priljubljeni jazz, s čimer so kavarno napolnili do zadnjega kotička, ob zvokih njihove glasbe pa so se ustavljali tudi naključni mimoidoči.

Poletni zabavno-glasbeni večeri pred knjižnično kavarno so namreč zelo obiskana in sproščena prireditev, ki v prijeten ambient vsak četrtek znova privabi vse ljubitelje glasbe. Če ste tudi sami željni dobre glasbe ob kozarcu vina, lahko knjižnično kavarno obiščete že naslednji četrtek, ko bodo v goste prišli Erik Marenče trio. Do takrat pa si lahko utrinke minulega zabavno-glasbenega večera ogledate v spodnji fotogaleriji in video prispevku.

[simpleviewer width=100% height=700 id=226]

F/T/V: Tina Ožvald

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 0,596 seconds.