Ponovno se obeta nora zabava. Flosfest 2018 z grupo Vigor, Big Foot Mamo,Tabuji … vstopnice do 50 % ceneje

19. 07. 2018 00:26

Letos je na sporedu že 16. Flosfest na Ljubnem ob Savinji. Dvodnevni zgornjesavinjski festival tudi letos za vas pripravlja nepozaben vikend dobre glasbe in dobre družbe, skratka obilo nore zabave.

Flosfest letos z Ines Erbus, Grupa Vigor, Big Foot Mama in Tabu.

Klub Zgornjesavinjskih študentov tudi letos pripravlja sedaj že tradicionalni festival Flosfest, ki je postal dobro poznan tudi izven meja Savinjske doline.

Letos na prireditveni prostor Vrbje na Ljubnem ob Savinji ponovno prihajajo štiri zveneča glasbena imena.Petkov večer bosta množico zabavala Ines Erbus in Grupa Vigor z dalmatinskimi ritmi. Sobota pa bo letos v celoti rezervirana za rock ritme saj bosta ta dan na odru Flosfesta nastopili dve izmed najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Big Foot Mama in Tabu.

27. in 28. julija se torej pripravite na noro zabavo na Ljubnem ob Savinji.

Konec julija je čas za zgornjesavinjski Flosfest

Vsako leto več kot 3000 glava množica dokazuje, da je prizorišče Vrbje na Ljubnem ob Savinji, kljub svoji oddaljenosti odlična lokacija za zabavo in druženje s prijatelji. Tudi letos bo poskrbljeno za kampiranje in pester dnevni program s slavno nogometno milnico. Za razliko od prejšnjih let so organizatorji tokrat pripravili nekaj inovacij, saj se iz Vrbjega letošnji dnevni program seli na nogometno igrišče Foršt. Tudi letos so za vas pripravili res #malbl nagrade, zato se splača priti in zmagati!

Poleg milnice bodo organizatorji tudi tokrat poskrbeli še za številne druge športne igre na prav poseben, zgornjesavinjski način.

Vsi mladi in mladi po srcu torej vabljeni na že 16. tradicionalnem Flosfestu, ki zopet napoveduje nepozabno zabavo.

Vstopnice so na voljo na Eventim.si

flosfest-1

S CELJE.INFO DO 50 % CENEJŠE VSTOPNICE ZA FLOSFEST 2018 Z INES ERBUS, GRUPO VIGOR, BIG FOOT MAMO IN TABU NA LJUBNEM OB SAVINJI

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 24 do 50 % cenejših vstopnic za Flosfest 2018, ki bo na sporedu v petek 27. julija in soboto 28. julija 2018.

Vstopnice naročite tukaj:

flosfest-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,008 seconds.