Pivo in cvetje 2014: četrtkovo dogajanje (foto, video)


pivoincvetje1 (82)

Četrtkov večer je bil v Laškem prav poseben, saj se je začelo tridnevno druženje obiskovalcev festivala Pivo in cvetje, ki je letos prisoten že 50. leto. 

 

Na 4  različnih prizoriščih se je v prvem večeru predstavilo kar 14 različnih slovenskih in tujih skupin ter izvajalcev.

Na prizorišču Zlatorog Jegroče so od 17. ure naprej zabavali publiko DoT, Jackson, Carpe Diem, Kill Kenny, Bajaga & Instruktori, Triggerfinger in Winnery Dogs.

Na Aškerčevem trgu, kjer je bil tudi to leto oder Jubilejnik, sta nastopili skupini Pop Design in  Ansambel Saša Avsenika. Na tem mestu je bila tudi uradna otvoritev festivalnega dogajanja, kjer so na oder stopili tudi rokometaši celjskega kluba Zlatorog Pivovarna Laško, manjkale pa tudi niso mažoretke s spremljevalno godbo.

Balladero, Vasko Atanosovski Trio, Alya Unplugged in Andrej Šifrer + Elvators  so nastopili na občinskem dvorišču na odru Club, kjer se je dogajanje pričelo ob 19. uri. Na zadnjem prizorišču, in sicer v Kulturnem centru Laško pa so se predstavili Mladi ljubljanjski solisti.

pivoincvetje1 (74)

pivoincvetje1 (125)

pivoincvetje1 (115)

[simpleviewer width=100% height=700 id=645]

t/f/v: ŠR