Zakuhal v klancu, požar v podjetju

112,

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 19.11 v Zagaju pri Ponikvi občina Šentjur osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGE Celje in PGD Ponikva stabiliziralo vozilo in ga s tehničnim posegom potegnili nazaj na cesto.

Ob 20.00 je na Ponikvi pri Šentjurju v klancu obstalo tovorno vozilo. Gasilci PGD Ponikva so vozilu s tehničnim posegom pomagali da je nadaljevalo pot.

Danes so ob 1.01 v Ulici V. prekomorske brigade v Celju, gasilci PGE Celje posredovali, kjer so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja ter omogočili vstop policiji in reševalcem. V stanovanju je bila onemogla oseba, katero so oskrbeli reševalci NMP Celje.

Ob 10.23 so na Grajskem trgu v občini Vitanje gorele saje v dimniku večstanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Vitanje, ki so počakali, da so saje v dimniku pogorele, opravili meritve s termo kamero in preventivno pregledali okolico.

Ob 12.30 je zagorelo v podjetju na Cesti ob Železnici v Žalcu. Gasilci PGD Žalec,Vrbje, Gotovlje in Griže so požar v napravi za odsesavanje pogasili in pregledali napravo s termo kamero. Na kraju so bili reševalci RP Žalec, ki so dve osebi oskrbeli na kraju dogodka. Obveščene so bile pristojne službe.