Cimos Koper v polfinalu pokala Pivovarne Union premagal Celjane


Prvo polfinalno tekmo pokala Pivovarne Union so danes v celjski dvorani Zlatorog ob 17.00 odigrali rokometaši Cimosa Koper ter Celjani. Po dobrem začetku domačih, ki so v 7. minuti vodili kar 5:2 pa je druga polovica prvega polčasa pripadala Koprčanom. Razlika je v predzadnji minuti prvega polčasa narasla že na tri zadetke (15:12), na odmor pa sta kluba odšla z izidom 15:13 za Cimos.

V drugem polčasu se je Cimosova prednost vesčas gibala od enega zadetka do treh. V 53. minuti pa je gostiteljem uspel rezultatski priključek, ko so Celjani poskrbeli za prvo izenačenje v drugem polčasu (26:26). V zadnjih minutah srečanja gostiteljem nikakor ni uspelo priti do izenačenja, zato se je tekma končala z izidom 29:27 za Koprčane.

Celje Pivovarna Laško: Lesjak, Rezar (1 obramba), Alilović (11 obramb), Potočnik, Prieto, Poteko, Mlakar 4, Marguč 8 (7), Razgor, Toskić 5, Ranevski, Poklar 4, Rnić 5, Kokšarov 1, Žvižej. 

Cimos Koper: Podpečan, Stanić (7 obramb), Vran (5 obramb), Skoko, Dobelšek, Mirković, Brumen 1, Elezović 7, Bombač 2, Poklar, Krivokapić 10 (6), Skube 5, Mlakar 4, Konečnik, Osmajić, Rapotec.

Podrobnejše informacije o tekmi lahko preberete na spletni strani Rokometne zveze Slovenije.