Pravljično Celje 2018: Otroci silvestrovali z Romano Krajnčan (foto)


31.12. je dan, ko se vrata Pravljičnega Celja uradno zaprejo. Ob poldne so na Glavnem trgu novo leto proslavili naši najmlajši, katerim smo v  naši reportaži silvestrskega dne  dali prednost pred odraslimi.

Pravljično Celje je tudi letos poskrbelo za zabavo, uživali so lahko majhni in veliki, pri čemer so za glasbeno spremljavo poskrbeli Kingstoni. vCelju se je ustavil tudi Pero Lovšin, na Glavnem trgu pa so nastopili člani skupine Help!

silvestrovanjeotroci_18Pred slabim mescem so se uradno odprla vrata Pravljične dežele, vsak dan so naši najmlajši rajali z vilami, snežaki, obiskal jih je tudi Miklavž. Na zadnji dan leta pa so otroci rajali z Romano Krajnčan in skupaj priklicali dedka Mraza, ta je otroke razveselil z bonboni. Okoli polneva so obiskovalci Pravljične dežele, ki so napolnili Glavni trg, skupaj odštevali do novega leta, ob novem letu pa so v zrak spustili balone.

Ob koncu so se otroci lahko fotografirali z dedkom Mrazom, pravljični junaki pa so si zaželi da se čez manj kot leto dni znova srečajo.

Evelin Brodnik