Vabimo na GrobelnoFest 2019: petkov “Oberkrain” in sobotni “GrobnRoll”- ponujamo cenejše vstopnice


Leto je naokoli in spet je tu 2-dnevni glasbeni festival, ki združuje na videz nezdružljivo. Petkov večer je namreč posvečen glasbi bratov Avsenik, v soboto pa oder zaseda glasba odličnih slovenskih rock zasedb. Skupni imenovalec obeh večerov pa je kvalitetna muzika.

Festival je zaključna prireditev Šentjurskega poletja, katerega sofinancira Občina Šentjur.

“OBERKRAIN PETEK” – VSTOP PROST

grobelnofest-petekOberkrain je uvodni dan “festa”, katerega večer je posvečen glasbi bratov Avsenik. Vodilno vlogo vselej igra eden izmed priznanih “kvintetovskih” ansamblov.

Tokrat bodo gostili ansambel, katerega ustanovni član je igral v zadnji zasedbi Ansambla bratov Avsenik. To je seveda ansambel IGOR IN ZLATI ZVOKI. K sodelovanju vselej povabijo tudi mlajše zasedbe tovrstne glasbe iz naših krajev. K pestrosti večera bosta tako prispevala Ansambel Mladika ter Ansambel Vžig.

Več podrobnosti o petkovem dogodku ter izvajalcih najdete TUKAJ (klik)

“GROBnROLL SOBOTA”

grobelnofest-sobotaGrobnroll je tisti del “festa”, ki daje zeleno luč mladim, a kakovostnim slovenskim rock zasedbam. Hkrati pa medse povabi tudi kakšno priznano ime, ki ima za seboj že zavidljivo koncertno kilometrino in lepo bero plošč.

Letošnji vlečni žrebec že v imenu nakazuje svojo pripadnost ljubezni vseh vrst. Fantje kakopak slišijo na ime, HAMO & TRIBUTE 2 LOVE. Publiko pa bodo še pred njimi dodobra ogreli Jure Lesar, Seven Days in May in Infected.

Vstopnice za sobotni del “festa” si lahko priskrbite v predprodaji od 1. 8. 2019 na vseh prodajnih mestih Mojekarte.si, OMV in Petrol.

Cene vstopnic:

  • “ruki” roker = 5 eur (1. 8. 2019 – 31. 8. 2019)
  • “čisto pravi roker” = 7 eur (1. 9. 2019 – 6. 9. 2019)
  • “stari roker” = 10 eur (na dan dogodka)

Več podrobnosti o sobotnem dogodku ter izvajalcih najdete TUKAJ (klik)

S CELJE.INFO NA GROBELNOFEST 40 % CENEJE

Kot je že običaj, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 16 cenejših vstopnic tudi za sobotni večer Grobelnofesta 2019.

40 % cenejše vstopnice naročite tukaj (klik!)

grobelnofest-sobota-klik