Zaposleni v Domu sv. Jožef stanovalcem zaplesali Jerusalema (foto, video)

18. 03. 2021 19:55

Pozitivne zgodbe so v teh težkih časih še posebej dobrodošle in blagodejne. Eno takih so ustvarili zaposleni v Domu sv. Jožef Celje, za katerimi je sicer izjemno zahtevno leto. Ti so namreč svojim stanovalcem poleg celoletne požrtvovalnosti in predanosti namenili še eno čudovito gesto. Zaplesali so jim znameniti ples Jeruzalema in to tudi posneli.

Videospot, ki si ga poleg fotoutrinkov lahko ogledate spodaj, je bil ustvarjen po le petih kratkih vajah. Izjemen izdelek pa je le še en dokaz, kako odlična in uigrana ekipa deluje na Jožefovem hribu.

Pobudnica plesnega projekta je bila Bernarda Jakopič, ki je stanovalcem Doma sv. Jožef ob tem namenila še pismo zahvale.

Pismo pobudnice Bernarde Jakopič: »Po težkem letu, ki je za nami in nepredvidljivem času pred nami, smo zaposleni v Domu sv. Jožef želeli nekaj podariti našim stanovalcem v zahvalo za njihovo potrpežljivost, razumevanje in podporo v času COVID 19. Ples Jerusalema se je pokazal kot enkratna priložnost, saj smo na ta način lahko sodelovali vsi zaposleni. Za naš ples ni le chalenge, temveč priložnost, da našim stanovalcem pokažemo, kako zelo jih cenimo in jih imamo radi. Na predstavo se nismo pripravljali dolgo, v mesecu dni je bilo vse nared. Vaje so potekale doma, vsak pred svojim televizorjem. Enkrat tedensko, po rednem testiranju na COVID 19, pa smo povadili skupaj, skriti na zadnjem parkirišču doma, da stanovalcem ne pokvarimo presenečenja. Skupnih vaj je bilo le 5, in so trajale samo 15 minut, da smo odplesali dvakrat. Zaradi celotne udeležbe zaposlenih, se je peščica žrtvovala in ostala na delovnih mestih, da smo ostali lahko vadili. Produkcija, režija, snemalna ekipa, vse je bilo v sklopu zaposlenih, snemalna oprema, kar je pač kdo od zaposlenih imel doma itd. Pomoč izven doma je bila le pri nakupu balonov, saj smo želeli da so naravi prijazni in iz naravnih materialov ter razgradljivi. Ponosni smo na uspešen rezultat, še posebej pa nad stanovalci, ki so bili vidno ganjeni skozi celotno predstavo, ter še vedno razglabljajo o tem kako lepo nas je bilo gledati. Navsezadnje pa smo ponosni tudi na video, ki bo svojcem in sicer drugim prikazal delo in povezanost v našem domu. Ponosni pa smo tudi nase, da smo povsem z lastnimi zmogljivostmi in sposobnostmi izpeljali dogodek in ga pripravili tako, kot da bi bili strokovnjaki. Z veseljem si pravimo; BRAVO MI IN NAŠ DOM SV. JOŽEF!«

Spodaj si oglejte čudovit izdelek, ki je nastal na Jožefovem hribu:

foto in video: Dom sv. Jožef Celje

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
186 queries in 5,186 seconds.